Ingrediente:
– Costita de porc
– sare, piper, boia de ardei
– 2-3 catei de usturoi
– ulei de masline
– sos de soia
– busuioc
– 1kg de cartofi
– rozmarin
Mod de preparare:
Se portioneaza costitele de porc si se aseaza intr-un vas de yena. Se presara sarea, piperul, boia. Se stropeste cu sos de soia dupa gust si se adauga usturoiul tocat cu cutitul. Se pune putina apa. Se baga la cuptorul incins inainte, la foc mic, circa o ora. Cam la jumatate de ora se intorc costitele pe partea cealalta.
Cartofii se taie in jumatati. Se pun intr-o tava si se presara sarea si rozmarinul. Se stropesc cu ulei de masline si se pune putina margarina sau unt. Se baga la cuptor.
Se serveste cu salata de varza murata (varza murata, taiata fasii, cu piper si ulei de masline)
off… mi s-a facut o foame cand am vz astea…
dude… ia zi.. cand mai bagam si noi o bere?!
ca mircica nu mai are rabdare 😀
Curand Dude, curand… 😀
Asa spui de 2 saptamani… Esti pedepsit?
Se vede? 🙂
😀 da
:)) Sa nu-mi spui ca sunt facute de tine :))
Ce sa zic, nota 10. Arata super 😉
@ Cip: de ce nu zici nimic? Iti fac si tie o portie 😛
Nu spun :D. Au fost suuuper bune!
Fa-i si lui Cip o portie, o sa aprecieze.
Hi hi! Am facut aseara; o sa pun azi cateva poze pe blogul meu. Au iesit suuuper 😛 Totusi, am facut o “modificare”: nu am folosit sos de soia pentru ca nu suport asa ceva. Dar au iesit gustoase si asa. Am intampinat totusi o problema: mi s-au lipit un pic cartofii…de ce? 🙁 Am pus un pic de ulei si margarina din belsug. Au iesit deliciosi.
Multam pentru reteta! 🙂
Cartofii s-au lipit deoarece erau cartofii pentru fiert, cred.
Albi… 🙁 Trebuiau sa fie altfel? 🙁