Mi-e silă

Mi-e silă de tot circul ieftin si grotesc din jurul privatizării Oltchim. Mi-e silă de toată prostia care se derulează, pe repeat, la tv.

Din câte am înțeles, Dan OTV-escu trebuia să plătească până azi, nuș’ câte “meleoane de iuro”, vreo 45 cică. Toate televiziunile arată imagini cu papagalul ăsta sinistru, autoîntitulat “Salvatorul poporului” și cu meleoanele de iuro în niște saci de plastic.

Băi oameni buni, nu înțeleg, în era internet banking-ului, a transferurilor rapide de bani, ăsta scoate ijde milioane de euro cash, ca să ce? Ca să vadă poporul că-i are? Ce face cu ei după? Îi lasă în uzină?

Dacă știam că o să-i scoată cash, planuiam un hold-up. Mă uitam cu mare interes la tv, mâncând floricele, la declarațiile de după. Conspirație frate.. 🙂

Cât de proști ne cred ăștia? Probabil, foarte.

Pe Antena3, Ponta vorbește de parcă ar fi unul în fața blocului, spărgând semințe, dându-și cu părerea, dând exemple din alte țări “…în Polonia, dacă face cineva așa ceva (ce a făcut Diaconescu), în secunda doi e la pușcărie”. Domnule Ponta, sunteți prim-ministrul României, locul dumneavoastră nu e la tv, scuipând seminte spunându-mi cum ar fi decurs lucrurile într-o țară civilizată.

Aș fi preferat să fi apărut la tv după ce ați fi luat niște măsuri, după ce ați fi făcut ceva.

One thought on “Mi-e silă”

Comments are closed.