3 thoughts on “Realitatea.net – Probabil cel mai urat site din lume”

 1. Ne induci in eroare.
  Nu ti-a afisat tot continutul pt ca folosesti Adblock.
  In articol este vorba despre yvettesbridalformal.com

  “Un site care vă oferă informaţii despre cum să vă organizaţi un eveniment nu poate fi decât de mare ajutor. yvettesbridalformal.com pare însă că mai mult încurcă şi concurează cu succes pentru titlul de Cel mai urât site din lume.

  Secţiunile site-ului sunt puse de-a valma şi îţi ia ceva timp ca să înţelegi, de fapt, despre ce este vorba. După şocul vizual dat de culorile fosoforencente folosite din belşug poţi da click pentru a vedea modele de invitaţii, bijuterii, smokinguri, rochii, sugestii pentru luna de miere. Reţetele de plăcintă cu mere fac probabil parte din planul de asistenţă post-căsătorie.

  Eşti cu atât mai fericit dacă eşti un artist pe cale de afirmare care e în pragul unui eveniment major din viaţă, pentru că pe platforma lui Yvette îţi poţi încărca gratuit lucrările şi poţi cumpăra şi produse pentru părul creţ rebel. Şi poţi şi deveni un mic mecena, donând pentru artistul de talie mondială Sean Terrence Best.

  Toate acestea, însoţite de fotografii originale, de foarte prostă calitate, cu modele desprinse cu adevărat din viaţa reală.”

  1. Si fara AdBlock tot urat e 🙂 si se incarca si mai greu. Oricum, e o problema sa nu ti se vada tot contentul din cauza adblock-ului.

Comments are closed.