Horrorscop de Halloween

Berbec:
Bucura-te, ca maine vei castiga la LOTO premiul cel mare si nu mai trebuie sa muncesti pentru tot restul vietii. Te vei retrage pe o insula exotica, inconjurat de femei cu ţâţe mari. Din pacate in a treia zi iti va cadea in cap o nuca de cocos (chiar intre coarne) si vei muri.

Taur:
Maine aluneci pe o coaja de banana si iti rupi mana. Seara te ineci cu o galusca din supa pregatita de nevasta-ta si mori.

Gemeni:
Maine faci curatenie in toata casa. Vei gasi o albina amortita de frig, in spatele unui ghiveci de flori. Milos din fire, o tii in palme sa o incalzesti. Vei muri in spasme din cauza socului anafilactic.

Rac:
Sambata vei iesi in club cu prietenii. Ca sa te dai smecher dansezi ca Michael Jackson. La mersul cu spatele cazi si te lovesti de scara de ciment de la intrare. Iti vei restul vietii ca o leguma.

Leu:
Te-a pus dracu’ sa-ti iei apartament in rate, pe bula imobiliara. Acum esti somer si nu mai ai din ce plati rata. Te cauta recuperatorii. Poimaine te vor gasi. Peste doua luni te va gasi si politia, pe un camp. Vei deveni vedeta stirilor de la ora cinci.

Fecioara:
Esti constipat de vreo trei zile. Esti din ce in ce mai irascibil. Te enervezi din orice. Maine va fi ziua cea mare, te vei caca. Din pacate, din cauza efortului, vei face un atac cerebral si vei muri in toaleta, cu fata in propriul cacat.

Balanta:
Nu stii ce sa faci, esti nehotarat. Sa pleci in vacanta de Craciun la ski in Austria sau in Tunisia la soare. Pana la urma te hotarasti sa mergi la ski. Vei muri poimaine intr-un accident de avion.

Scorpion:
Maine vrei sa te duci la curve. Din pacate, ti se va rupe prezervativul. Vei muri peste doi ani de SIDA.

Sagetator:
Meteorologii anunta in weekend zi de ski. Iti strangi gasca si dati o fuga la Predeal sa va bucurati de prima zapada. Vei intra in betele unui incepator, la baza partiei. Vei muri in drum spre spital.

Capricorn:
Ai castigat o vacanta de vis in Spania si un bilet la  corida. Te numeri printre cei care alearga taurul pe strazile orasului. Din pacate, esti singurul care va fi prins de taurul infuriat. Iti vei lasa organele genitale si o bucata de cur in coarnele acestuia. Vei muri in drum spre spital din cauza pierderii masive de sange.

Varsator:
Diseara vei sarbatori cu colegii promovarea in noul post. Agati o tipa misto, care iti face avansuri. Vei avea parte de o noapte salbatica de sex oral si anal, cum nici nu ai visat. Vei face infarct dupa ce vei descoperi ca ea e el.

Pesti:

Vei muri in somn, inecat cu propria saliva.

Foto: wikipedia