Mie imi place pizza cu blat subtire, asa ca azi am facut o pizza folosind lipia libaneza pe post de blat.
Timp de preparare: ~30 min.
Ingrediente:
– lipie libaneza
– ciuperci proaspete
– sunculita afumata (de la agil)
– ardei gras
– masline ( de preferat cele feliate deja)
– oregano
– sos de rosii ( am luat unul din Auchan)
– mozzarella ( am luat un mix pentru pizza de Hochland)
– doua beri ( Silva bruna )
Mod de preparare:
Se pun berile la rece si se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se curata cipercile si ardeiul gras. Se taie sunculita in felii subtiri.
Se unge lipia libaneza cu sosul de rosii, se cauta juma’ de ora oregano prin bucatarie, cand se da de el se presara putin deasupra. Se pun ciupercile, ardeiul, sunculita. Se acopera totul cu mozzarella si se baga la cuptor. Se lasa cam 10 minute.
Pofta buna!
Bey parca ne-am vorbit. Si eu am facut pizza in seara asta dar cu blat home made.
mmm..miam miam…arata delicios. a fost buna? 😛
Exact ca la restaurant. Pe bune.
Dude, ai uitat sa o rulezi. Oricum interesanta shaorma cu bacon si cascaval 🙂
Shaormistule!
Hate you. Ma faci sa fac pizza 2.0
idem Mircea :D:D
Sa va vad, zmeilor! 😀
Bang … uite ce a iesit la mine
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150196030818835&set=a.10150194607193835.370315.580293834
Am folosit asa:
– lipie
– sos de rosii Cirio
– carnaciori pepperoni
– bacon Cristim
– masline negre feliate
– mozzarella Napolact
– oregano
– ciuperci la conserva
8 minute la cuptor.
Link catre poza cu pizza:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=8859821&l=ed6a9b7f1c&
id=580293834