Pizza a la Bancosul

Mie imi place pizza cu blat subtire, asa ca azi am facut o pizza folosind lipia libaneza pe post de blat.
Timp de preparare: ~30 min.
Ingrediente:
– lipie libaneza
– ciuperci proaspete
sunculita afumata (de la agil)
– ardei gras
– masline ( de preferat cele feliate deja)
– oregano
– sos de rosii ( am luat unul din Auchan)
– mozzarella ( am luat un mix pentru pizza de Hochland)
– doua beri ( Silva bruna )

Mod de preparare:

Se pun berile la rece si se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se curata cipercile si ardeiul gras. Se taie sunculita in felii subtiri.

Se unge lipia libaneza cu sosul de rosii, se cauta juma’ de ora oregano prin bucatarie, cand se da de el se presara putin deasupra. Se pun ciupercile, ardeiul, sunculita. Se acopera totul cu mozzarella si se baga la cuptor. Se lasa cam 10 minute.

Pofta buna!

11 thoughts on “Pizza a la Bancosul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *