Desert – Paste cu branza la cuptor

Bancosul a comis-o iar. Am pregatit un desert delicios, usor de facut, paste cu branza la cuptor.

Ingrediente:

– o punga de paste fusli cu ou Baneasa ( sunt cele mai bune )
– 500g branza dulce
– doua oua
– un plic de praf de copt
– trei plicuri de zahar vanilat
– zece lingurite de zahar
– coaja rasa de pe o portocala
– unt (pentru tapetat tava)
– trei beri

Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare. Cand sunt gata se clatesc cu apa rece.

Se amesteca branza dulce cu zaharul (eu am pus cam vreo zece lingurite, puteti pune dupa gust, mie imi plac mai dulci), ouale, praful de copt, zaharul vanilat si coaja de portocala.De asemenea, mai puteti pune stafide sau fructe confiate. Dupa ce s-a omogenizat, se amesteca cu pastele. Se tapeteaza vasul cu unt si se toarna macaroanele. Se baga la cuptor, incins in prealabil, in jur de 40 min.

In tot acest timp se cosuma berile.

Reactia neveste-mii: “Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!” 😀

3 thoughts on “Desert – Paste cu branza la cuptor”

  1. 😛 Miam miam… Mi-ai facut pofta..Si cand ma gandesc ca e abia 8 dimineata si eu sunt la munca… Pana diseara cand ajung acasa sa fac si eu… O sa inghit in sec… Esti rau! Nu te gandesti deloc la bietii de noi, cei care iti citim site-ul… Ne chinui!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *